Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Jiangxi Zhuoruihua Medical Instrument Co., Ltd. 86-791-88150806 sales@zrhmed.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Γιατί η γαστροεντερική εξέταση είναι τόσο σημαντική;

Γιατί η γαστροεντερική εξέταση είναι τόσο σημαντική;

August 2, 2022

Γιατί η γαστροεντερική εξέταση είναι τόσο σημαντική;

 

Στη μέθοδο εξέτασης χωνευτικών ασθενειών συστημάτων

 

Η ενδοσκόπηση είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία.

 

Κυρίως περιλάβετε gastroscopy, την κολονοσκόπηση, την ενδοσκόπηση καψών, κ.λπ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η γαστροεντερική εξέταση είναι τόσο σημαντική;  0

 

 

Γιατί υποστηρίζετε πάντα τις φυσικές εξετάσεις και ελέγχετε εκ των προτέρων για να αποτρέψετε τις ασθένειες;

 

Όσο τις ασθένειες πεπτικών οδών, υπάρχουν περίπου 400.000 καινούργιες περιπτώσεις των γαστροεντερικών όγκων στη χώρα μου κάθε χρόνο. Εάν οι ασθενείς έχουν τα προφανή συμπτώματα και υποβάλλονται έπειτα στην εξέταση ή τη χειρουργική επέμβαση, το πέντε ετών ποσοστό επιβίωσης είναι λιγότερο από 30% διαλογή από τη γαστροεντερική ενδοσκόπηση που το πέντε ετών ποσοστό επιβίωσης είναι άνω των 90% μετά από τη γαστροεντερική ενδοσκόπηση ή τη χειρουργική επεξεργασία για τους γαστροεντερικούς όγκους πρώτων σταδίων.

 

 

Στα προηγούμενα πέντε έτη, η εμφάνιση του γαστρικού καρκίνου στους νέους ηλικίας 19 έως 35 στη χώρα μου έχει διπλασιαστεί έναντι πριν από 30 χρόνια. Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι κακοήθεις όγκοι της πεπτικής οδού αποτελούν περισσότερο από 50% της επίπτωσης των ενήλικων όγκων, και για 90% των γαστρικών ασθενών με καρκίνο στη χώρα μου βρίσκεται σε ένα προχωρημένο στάδιο.

 

Τι είναι gastroenteroscopy; Πώς αυτό;

 

Η γαστροεντερική ενδοσκόπηση είναι η πιό διαισθητική μέθοδος επιθεώρησης για τις γαστροεντερικές ασθένειες. Οι γιατροί μπορούν σαφώς να παρατηρήσουν τα μικροσκοπικά τραύματα στο γαστροεντερικό κομμάτι μέσω της γαστροεντερικής ενδοσκόπησης, και μπορούν επίσης να λάβουν τα ασθενή δείγματα ιστού μέσω της βιοψίας, και να διευθύνουν την περαιτέρω μικροσκοπική εξέταση για να καταστήσουν την ασθένεια ευκολότερη. Μια σαφής διάγνωση μπορεί να παρέχει μια βάση για τη θεραπεία, έτσι έχει έναν αναντικατάστατο ρόλο στη διάγνωση των γαστροεντερικών ασθενειών.

 

Το Gastroscopy είναι ένας καθρέφτης που εισάγεται από το στόμα, περνά μέσω του φάρυγγα, οισοφάγος, και εισάγει το κατεβαίνοντας μέρος duodenum, και μπορεί να εξετάσει τον οισοφάγο, το στομάχι, το δωδεκαδακτυλικό βολβό, και κατεβαίνοντας duodenum.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η γαστροεντερική εξέταση είναι τόσο σημαντική;  1

 

 

Η κολονοσκόπηση αναφέρεται συνήθως στην κολονοσκόπηση, η οποία εισάγεται από τον πρωκτό, και το πεδίο επιθεώρησης περιλαμβάνει κυρίως το ορθό έντερο, μεγάλο έντερο, sigmoid κόλο, ανερχόμενος κόλο, κατεβαίνοντας κόλο, εγκάρσιο κόλο, και ileocecal. Τα μέρη του λεπτού εντέρου, συμπεριλαμβανομένου του ειλεού, του τυφλεντερικού ειλεού, και του jejunum, εξετάστηκαν από enteroscopy. Συνήθως gastroenteroscopy αναφέρεται στην εξέταση gastroscopy και της κολονοσκόπησης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί η γαστροεντερική εξέταση είναι τόσο σημαντική;  2